Tävling!

Jag har gått med i Fokis tävling där jag kan vinna denna snygga t-shirten från www.phoenixtshirt.com
Önska mej lycka till!!!!



pinkladybug.blogg.se

Hej!
Funderar på att lägga ner denna blogg, hinner inte och hehe mina tittarsiffror e väll inte specielt höga. Jag o Nessa har iaf gjort en ny blogg tsm så att om inte jag hinner en dag så kan hon skriva o så.... men check it out iaf ;)

pinkladybug.blogg.se

Helgen

Tänkte berätta lite om min mycket trevliga helg!

Fredag: Fyllde 16! Sweet sixteen, ohyeah! Blonderade mitt hår! Det blev blondare som ni säkert förstår, love it love it! Skolkade också från baletten (hehe), och shoppade lite, en tunika från Tessie, och ett par jättefiina byxor.

Lördag: Hade lite tjejmiddag här hemma, drack bärs festade vilt! Hoho. Nej, jag skojade bara. Mycket mysig tjejmiddag med Tilde, Siri, och Angelica<3 Skrattade ihjäl oss och hade mycket flummigt :)

Söndag: Varit och ätit en exklusiv lunch på burger king med pappa och Sam, och...det var det ;D sedan kunde jag ju inte heller motsto frestelsen att plugga. *host* men vi har nationella i svenska nästa vecka, blev tvungen att plugga för jag nådde inte ens upp till målen i svenska för invandrare, pluggplugg... Idag har jag även tittat på film och chillat runt här hemma :)


Onsdag 3 feb

Jaoo, nu är mammi och Nessa hemma, och självklart blev det ju lite presenter^^, fick bl.a en rosa jogging overall från Victoria secret, en suuuper fin brun Longchamp väska, ett par till extra jogging byxor, och en rosa tröja, även de var från VS<3

Dagen var som vanligt, typ...tråkig ;s. Baletten med Hector, *host* han är ju bäst. Fick också nya tåskor! Det är ju kul, men det gör så himla ont att bryta in dem! Jazzen: höll på att somna hela tiden, jazz är så sjukt tråkigt! Längtar verkligen tills att jag börjar gymnasiet så att jag slipper alla sena dagar med dans.

Nu måste jag verkligen gå och plugga! Har kvar en del läxor att göra ;)



free glitter text and family website at FamilyLobby.com



Här kommer lite bilder på mina presenter















Måndag 1 feb

Kom tillbaks från MUF för en liten stund sen ^^ De blev liiite senare idag men aja de va kulkul iaf ;) Skolan va väll som skolan e hehe inte kul. Vi hade ju såkklart romanminälskiling idag igen och han hade ju damp som vanligt men de va iaf sista dan me honom. Innan MUF så gick jag på stan lite o köpte en ny body butter för jag får inte bli torr igen. Ska egentligen plugga nu hehe men de e fööör tråkigt o jag orkar faktiskt inte idag. Ska fortsätta se på outsiders nu ^^





free glitter text and family website at FamilyLobby.com

RSS 2.0