Föreställningar

Har precis kommit hem från min kvällsföreställning nu.De va bara halvfullsatt igen haha.Men de va kul ändå,iaf i omklädningsrummet hihi.Jag fick fiina blommor av Mamma,Sibongelie och Olivia.De va längesen vi träffades och de va kul att se dem igen.Här kommer lite pics av mina blommor (intressant för er att se dem men aja).Ska upp kl:6 imorron,så ska gå nu!!!







free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Paus

Hemma på min "lilla" paus nu dåe.Försov mig en stund imorse men jag hann träffa min Tilde 7:20 ändå och vi kom faktiskt inte alldeles för tidigt den här gången. Hatar att träna på morgonen för man är helt kall och jag e seeg i huvet dåe haha.Men eftersom vi går till Pustervik så blir man ju varm andå se de e najs.De va typ bara halvfullt i publiken och när applåd-tacket va så va de typ 5 pers (antagligen lärarna) som klappade hahah.De gjorde fel me ljuset också så jag och Siri fick typ dansa i mörkret.Menmen ska äta lunch snart,mamma e och köper sushi till oss<33



free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Ändrade planer...

Vi skulle ju inte ha några skolföreställningar men lärarna ändrade sej igen så nu börjar jag kl:8 imorgon istället för kl:17.Aja de e ju ganska kul me föreställningar och jag slipper ju skola iaf.Vi fick ingen mat idag! Asså jag fattar inte va lärarna tänker när vi börjar kl:13 och slutar 19:15 så måste vi ju få nått att äta.Herregud lixom ofta man inte dör av hunger när man tränat i nästan 6 tim. Imorron hinner jag iaf hem på pausen som vi har (den e typ 5 tim haha).Så då kan jag äta så jag slipper att svälta ihjäl haha.Jag önskar att någon kunde filma vår föreställning så att jag kunde lägga upp klippet,men man får inte filma och jag tror inte att någon har gjort det, fast de e ju många föreställningar kvar och man vet ju inte vad som händer.... Ska se tv nu =)

Love yaa bitches!!!




free glitter text and family website at FamilyLobby.com

 


Pustervik

Ska skynda mig nu för min Tilde kommer snart så att vi kan gå tsm till Pustervik.Men önska mig Lycka till!!!!
De kommer nog gå bra så länge jag kommer ihåg stegen iaf. Kisses!!!



 free glitter text and family website at FamilyLobby.com


England

Pappa åkte till England idag och kommer inte hem förens på torsdag kväll,så han kommer inte kunna se någon av föreställningarna =( De e synd för de här e ju vår bästa dans ever,och han kan inte köra mig lr hämta mig heller.Menmen jag tror de här är hans sista resa innan jul iaf. De e ju första advent idag me,så nu känns de inte så långt till jul.Säger man grattis på första advent då lr??? Glad första advent??? Haha ingenaning.Menmen ska ha ett genrep idag och senare ikväll en föreställning. Börjar kl:13 så de e najs att få sova ut lite.Hoppas verkligen inte att vi går och äter lunch på Burger King varje dag i år igen för man mår så jävla illa när man ska träna direkt efter.De enda som e bra me de är att skolan bjuder haha!

 free glitter text and family website at FamilyLobby.com


MUF

Ska nog gå med i Moderata Ungdomsförbundet,de verkar kul och jag är ju intresserad av politik så de blir nog bra.Jag kan ju alltid gå med och sen typ gå ur om jag inte gillar de.Jag är inte helt säker på min insökningsordning till gymnasiet men jag tror att den kommer att se ut såhär:

1. Rudebecks

2.Samskolan

3.Hvitfeldtska


Jag kommer nog ändra mig tusen gånger och vara jätteosäker om jag har valt rätt ordning,men såhär kommer de nog se ut i slutändan ändå. Fast jag vill gå med någon jag känner egentligen och ingen av mina kompisar ska gå Rudebecks eller Samskolan.Den enda jag känner som ska gå natur e Tilde<3 och hon ska gå Hvitfeldtska,om jag börjar med henne så vet jag ju iaf att min gymnasietid garanterat kommer att bli skitkul.Menmen får se vad som händer.....

 free glitter text and family website at FamilyLobby.com


Hvitfeldtska

Så nu har man varit på Hvitfeldtska,de som va bra va att de har så mkt kurser men jag tycker att skolan är lite för stor,jag vill nog ha en mindre skola.Men Hvitfeldtska blir nog mitt 3:dje val iaf.Ska se lite tv lr nått nu.


free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Dagen...

Slutade vid halv två idagför vi hade bara en lektion och sen dans efter de (repetition inför Pustervik).Tydligen så ska vi inte vara med på skolföreställningarna de här året så jag kommer börja kl:17 och sluta kl:20 nästan varje dag nästa vecka.De e ju najs ,men jag vill ju göra skolföreställningar för de e ju de roligaste (särskilt me den här dansen jue). No-läraren rättade provet jättesnabbt så vi fick resultaten på eftermiddagen,jag fick VG plus (har ingen aning hur man gör ett plustecken haha).Så de va ju bra för då får jag VG i betyg,de va synd att jag var så nära MVG bara jue.Aja ska se tv nue,puss<3

 

 free glitter text and family website at FamilyLobby.com


Hemma nue

Orkade inte sitta och vänta i skolan i 1,5 tim för en liten modern lektion så jag gick hem istället,måste ju plugga NO.Fick tillbaka Judendomen provet och de gick ju ganska bra 43/44 (först hade hon satt 44/44 men ändrade sig sen) blev bara sur att de inte va alla rätt när jag ju va så nära,menmen de e ju iaf MVG.Matteprovet gick oxå bra,MVG poängen va inte rättade än men hade tillräckligt med VG och G poäng för att kunna få MVG på provet iaf, måste bara ha en MVG fråga rätt och förhoppningsvis så har jag de men de får jag veta senare. Ska plugga NO nu för kan typ inget!!!


 


free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Min hjärna funkar inte som den ska...

Jag har säkert pluggat No i 10 tim allt som allt om man räknar ihop all tid jag har spenderat på den här skiten.De kanske låter mkt men jag vet några som e värre (herrejävlar ve de pluggar asså typ varenda ledig sekund) och jag kanske ligger 3-4 i vår klass när de gäller att spendera tid på läxor,men jag har absolut inte bäst betyg där kanske jag ligger  6-7 nånting sånt.Så de e konstigt,min hjärna måste ha någon missbildning lr nått,jag kan fortfarande inget typ på No:n och har gett upp hoppet om MVG i kemi,de blir bara VG e jag rädd (hoppas att de inte blir G iaf).Aja åt helvete me plugget,ska se Greys Anatomy.



free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Sovmorgon

Börjar 10 idag så kunde sova liiite längre,behövde ju fortfarande gå upp kvart i 8 för att hinna allt men aja.Kl 7 så kom de några jävla arbetare och började borra precis utanför mitt fönster så min sista timma av skönhets sömn försvann =( Men jag  är superpigg så de e härligt.Idag så ska jag dansa för föreställningarna börjar på söndag och jag vill ju vara lite iform.Menmen ska äta frukost nu.



free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Rudebecks

Har varit på Rudebecks nu,vet inte riktigt va jag tkr om skolan,lokalerna var väldigt små och trapporna va jättesmala och jag vet inte om jag gillar de riktigt.Man var dessutom tvungen att välja mellan bild och musik för de va obligatoriskt typ och jag hatar bild och musik,gör hellre matte.Menmen de verkar vara bra sammanhållning och de ligger jue mitt i stan typ 5 min från mig så de e najs jue.Aja får se va som händer....
Snart börjar Uggly Betty igen så kisses<3



free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Plugg plugg plugg!!!

Hemma nue,skippade dansen idag för jag har No-prov på fredag och behöver verkligen plugga massor så egentligen så hinner jag inte blogga men aja.Började plugga halv 2 så har pluggat  i över 2 timmar nu och ska fortsätta sen så de får räcka.Matteprovet gick bra idag (tror jag) ska hoppas på MVG,men får se hur de gick senare i veckan.Ska hälsa på Rudebecks ikväll me så jag måste återgå till mina kolväten och kemiska formler haha.


free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Trött och matteprov imorron

Jag e sjukt trött idag och ångrar att jag inte skolkade från modern för den va ändå skittråkig och då hade jag haft mer tid till matte och kemi.Menmen jag orkar inte plugga mer idag,vill bara bli klar me den här veckan och ta de lungt fram tills nästa termin.Fick tå-poängen idag och de va mitt bästa poäng i tå hitills 4!!! Woho har alltid haft 3,så de va  en stor suprise haha ;D Ska se Ullared nu.


free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Hunter

Har köpt mina lovely stövlar nu dåe.Valde de bruna så nu har jag o Mamma likadana haha men jag visste faktiskt inte de innan,trodde hennes va typ gröna så de va ju inte mitt fel jue. Menmen dom e såå fina så nu e jag glad.Hittade lite smycken jag önskar mig i julklapp oxå som va jättefiina. Såå dåligt väder idag så de va synd,inte precis gå-på-stan-väder.Har varit duktig och gått igenom ALLTING till No-provet på fredag,inte för att jag kan nått men aja de e ju bättre med kemi än fysik iaf och de va ganska mkt biologi inblandat oxå så allting verkar logiskt som tur e.Har gått igenom matte oxå men har massa frågor om de så Pappa måste komma hem så han kan hjälpa mig.Menmen ska gå och plugga mer nu för jag MÅSTE ha VG iaf.


free glitter text and family website at FamilyLobby.com


Shopping

Ska på stan idag och köpa mina Hunters,har bestämt mig för att köpa de bruna (lr gröna) men inte de rosa iaf för de känns mer sommriga så de kan jag ju köpa nästa år ist.Mormor ska hänga med mig och köpa dem.Okej när man tänker på Mormorar så tänker man ju korta tjocka tanter me vitt krulligt håt typ men så ser inte min mormor ut.Hon är blonde och ser ganska ung ut,massa tror att hon har plastikopererat sig men de har hon inte.Hon har jobbat som modell hela sitt liv (hon e nu 60 år) och hon har typ alltid klackskor,stora pälsjackor och mkt smink haha.Ska se om jag har nån fiin bild på henne så att ni kan se......annars kommer de senare.



free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Trött

Så sjukt trött nu,vill bara sova....Så får gå och fixa mig .Men de har iaf vart en kul da me några av mina Darlings och jag har börjat snacka me en "gammal" kompis  igen hehe....
Aja bitches Nattinatti!!! Pussar<33



free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Hemma från Lisebeg

Hemma från Liseberg nu då.De va myys me Nea,Tilde och Ankan.Vi typ gick runt och hälsade på Jultomten och gav honom vår önskelista haha.Vi låsades att vi hade tappat bort varann me så jag o Nea gick till det dära borttappade människor stället och pratade me dom,men de kunde inte göra nått så de va ju tråkit haha.Sen så va vi mobbade haha alla typ gick runt me sina pojkvänner och vi helt ensamma haha aja vi e ju mobbade tsm iaf.


 Vi e snygga hahah<33



free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Jul på Liseberg

Ska till Liseberg me mina Darlings snart dåe,hehe de blev visst ingen mer matte fastnade vid datan i typ 3 tim haha.Jag får ha en ordentlig pluggdag imorron ist för får jag G på de här provet såå hehe blire kanske G i betyg och då blire mitt första G och de vill ju undvikas...Menmen ska nog fixa mig lite,lite mer smink och normala kläder och så haha.

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Matte

Nu har jag gjort lite matte och kom på att den röda kursen är sjukt mkt lättare än den gröna hihi så de e ju skönt att de svåraste e klart nu iaf.Men de e faktiskt kul med geometri kom jag på idag. Har städat mitt rum nu me så de e fiinfint. Menmen ska nog gö lite mer matte för de va sååå kul haha ;D

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Kan inte bestämma mig...

Skulle köpa Hunters idag men jag kan seriöst inte välja färg!!Så jag får köpa imorgon istället.Samma med min data väljer mellan:vit,röd,koppar och lila.Aja måste städa lite nu och sen ska jag göra matte (de ska faktiskt bli kul den här gången). Vet inte va som händer sen är trött så jag tar de nog lungt bara.





free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Är trött

Kl e typ bara kvart i elva men jag är skittrött nu så ska nog sova snart.Har typ inte gjort nått på hela kvällen utom att räkna ihop mina poäng (till gymnasiet de blev typ 289 lr nått) och bakat en kladdkaka som blev jätteful.Hihi gjorde ingen matte för jag orkar inte ,fast jag måste verkligen ha VG annars kommer jag inte in där jag vill.Annars så har jag tjatat på Mamma och Pappa att jag MÅSTE ha mina Ray ban glasögon för annars kommer jag dö och jag MÅSTE ha en chihuahua,men de kommer nog bli liiite svårare att få en hund haha.Menmen de blir ju Hunters imorron och kanske en ny data får se va jag kan tjata mig till,om jag inte svär så kanske......




free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Måste ha!!

Jag måste ha dessa glasögon,så sjukt snygga och typ alla har dom.Kan inte vara utan!!! De är Ray ban pilotglasögon.Tur att det är jul snart haha.




free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Ingen dans idag heller

Svenska prov (läxförhör) idag dåe.De va förvånansvärt lätt,hon hade typ tagit ett prov från en vanlig klass och skrivit läxförhör på de haha.Men de har nog gått bra iaf.Hade faktiskt lite ont i armen så jag och Nea åkte hem haha (asså hon hade oxå ont) fast vi va ju såklart me på alla teoriämnen för de e ju viktiga.Köpte en rosa donut idag för den va såå fiin men jag avråder er så jävla mkt från att köpa de för den va inte speciellt god men jag va skithungrig så åt upp hela ändå haha.När jag kom hem så åkte jag och Nessa till stan och gick där lite och kollade.Får panik att jag inte vet vilken färg på mina Hunters jag vill ha!!! Rosa lr gröna lr bruna???
Faan jag får tänka på de...Ska äta tacos nu ,sen MÅSTE jag göra matte (usch fyfaan) men jag måste ju iaf ha VG på de om jag ska gå Natur hahah!





free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Ouch!!!

Nu gör min arm ont :C Det gör typ ont så fort jag rör den men annars mår jag bra,har ju inte spytt lr nått så de e jue skönt.Orkar verkligen inte plugga mer,de e för jobbigt.Har iaf gjort nått nödvändigt,de va att jämföra Samskolans,Rudebecks och LM Engströms valbara kurser. LM Engströms passade verkligen inte mig de va typ:körsång,Jerusalem,bibelstudie och massa sån estetisk skit.Asså de kan ju va kul me musik och så men man kan ju inte bli nått av de och för det mesta så hatar jag de.Gör nästan hellre matte ist för bild,  idag va matten jättekul eftersom jag fattade (för en gångs skull) och vi hade en smart lärare.Rudebecks har Cambridge engelska som är jättebra för man skriver en uppsats som man sedan skickar till Cambridge och om uppsatsen är bra så kan man gå på vilket universitet i England som man vill.Men Samskolan har Medicinsk grundkurs som är jättebra för mig eftersom jag vill bli läkare.Så jag vet inte..... Men de blir nog Samskolan tror jag fortfarande<3



free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Body shop

Har köpt världens goaste Body butter på The Body shop.Asså köp Pink Grapefruit lukten den e såååå good.Love it!!



 free glitter text and family website at FamilyLobby.com

 


Bästa uppfinningarna ever...

1. Toaletten,för utan den hade allting varit jätteäckligt och skabb.

2.Spegeln,fattar inte hur man gjorde förr i tiden får då kunde man la inte veta hur man såg ut?Tänk att dö och aldrig ha sett sig själv lixom!!!!

3.Maskaran,de e ju de viktigaste sminket.Man kan ju gå ut utan foundation,ögoskugga och puder men jag skulle aldrig kunna tänka mig att visa mig utan maskara.

4.Mjukisbyxor,okej kanske inte världens snyggaste klädesplagg men så otroligt sköna och mysiga särskilt när det är kallt.

5.Deodoranten,asså tänk om inte det hade funnits fyfaaan alla går runt och stinker svett.Eeew de fanns ju typ inte på stenåldern lr typ för 100 år sen heller jue usch!!!!


Man får va tacksam mot de smarta personer som kom på dessa livsviktiga föremål.


free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Hemma tidigt

Hola bitches!!
Nu sitter jag hemma medans de andra tränar i en balettsal hahaha.Jag och Nea gick hem innan baletten för vi tog svininfluensan sprutan idag.Asså de känns ingenting just nu,hade liite ont i nacken förut men jag fattar inte va allla snackar om att det gjorde skit ont men de kanske kommer snart (hoppas för då kan jag skita i att dansa imorron me haha).Menmen nu ska jag äta lite sen se film me Nessa för hon e fortfarande sjuk. Ska nog måla naglarna svarta oxå för de e fiiinfint.Vår jävla So lärare la till hur mkt extra som helst på provet idag typ öser på allt hon kan fyyfan,de här jävla provet e ju inte änns me på skrivschemat.Men som vanligt satsar jag på MVG så måste kunna allt perfekt ändåe.













free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Klar me plugget

E nog färdig för dagen me Svenskan nu iaf,skulle plugga från 20-21 men fastnade vid datan ist haha så det blev typ bara en kvart lr nått me plugg.Ska gå och koka te nu och sen blire Greys anatomy<33<33 Lovelove it!



free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Idag

Hemma och nyduschad nue.Skolan va okej fast vi hade Judendom provet men det gick nog bra tror jag. Såg nån film på No:n så de va ju najs att slippa tänka.Skämde ut mig totalt på baletten genom att landa på rumpan i mitten av en pirruett hahah smart som vanligt. Jazzen va jättekul för vi kör ju street och tränar inför Pustervik.
Nu måste jag plugga för har Svenska prov på fredag (usch),vem bryr sig om runstenar och sån skit fyfaan,menmen det måste ju göras så aja.Ska se Greys anatomy ikväll iaf så de blir myys.





 

 

 

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Har lungnat mig...

Hahah läste igenom mitt dampanfall och jag överdrev kanske liiite,men jag tycker fortfarande att man kan visa lite respekt när andra får roller för en gångs skull och inte va sura för det.Okej jag har själv varit jävligt sur vissa gånger men jag har faan accepterat det och gått vidare och jag har inte försökt ta rollen eller varit sur på nån annan (utom lärarna hahah).Menmen sorry sorry va la inte sur på nån speciell bara i allmänhet för det stör mig väldigt mkt.Menmen får tänka positivt,jag har ju mina älskade vänner som e mitt liv så får ha superkul me dom innan vi skiljs åt.Det enda jag kommer sakna på den här skolan e dom,men vi MÅSTE hålla kontakten även om nån flyttar till Stockholm lr nånannanstans. Älskar er tjejer<3333



free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Dagen...

Förutom mitt aggrodamp anfall på vissa så har dagen varit okej. Hatar den här jävel skolan men de e ju inte långt kvar nu iaf. De kom ett litet paket med Balettskolan kläder idag så jag har en joggingoverall och en väska (som e ful) men vafan jag ville ha en Balettskolan väska haha.Kom på det nu att jag hatar skolan men vill ändå ha kläder från den haha jag gör ju typ reklam då men om nån frågar mig nått om skolan ska jag bah: BÖRJA INTE DÄR DET E RENA HELVETET!!!! Hahahah aja ska se Uggly Betty och Desperate housewives idag me familjen, det blir myys iaf<333 Ska nog plugga lite mer på Judendomen oxåför måste få MVG. Menmen engelska hörförståelsen gick bra iaf 36/36 så sammanlagt av de två proven så blev det 86/87 bara för det jävla ordet compulsory= obligatoriskat för att jag inte visste de så blev det ett poäng mindre =(
























Mina kläder<3










free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Asså fyfaan jävla horor hatar er

Seriöst vissa personer har såna jävla problem.Personer knuffar undan andra,skiter fullständigt i någon annan än sig själv,ska ALLTID ha mest plats,alla ska titta på dom,de klagar på allt och alla.Asså fyfaan kan ni ALDRIG låta nån annan få chansen??? Jag har fan låtit er stå framför mig,ta min plats,struntat i era elaka kommentarer som gör att jag går hem och gråter,men ni kan inte låta mig för en gångs skull få en jävla liten chans??? Nee?Tack för det lixom,aja jag tänker faan inte va snäll längre för det funkar inte,får börja knuffas och sparka mig fram istället tydligen och jag ställer inte upp för er längre för jag orkar inte ta skiten.Jag hatar er! Längtar så jävligt mkt till gymnasiet då jag slipper den här skiten och får gå med normala människor ist.Ni vet vilka ni e och ni kan la försöka att tänka lr? För jag vet att de är fler som e ledsna och jävligt förbannade.





free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Idag

Idag så blev det lite shopping och fika på stan.Köpte lite smågrejer,sen blev det Samskolan de blir nog där man hamnar nästa år iaf.Antagligen så kommer intagningspoängen ligga på 280 på natur men det kan jag nog fixa.Så det blir nog jättebra hoppas jag.





Bilden blev lite sne men de här va grejerna jag köpte iaf.



free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Brun

Jag var så himmla brun i augusti men nu så e allting borta!!! Måste börja sola solarium lr nått för brun-utan-sol e väll inte lika bra? Fast man kan väll få cancer av solarium fast de får man ju av allt så vafan.












Asså jag spelar schack här så det e därför jag ser så smart ut haha!!



free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Pluggat

Nu så har jag skrivit 16 A4 sidor med information om Judendomen (satsar på MVG haha) de va inte speciellt kul men aja de första 5 va ändå okej men aja det måste ju göras om jag ska komma in på nått bra gymnasie.Skulle egentligen ha gått till lisseberg med mina darlings men alla kunde inte och vi behövde plugga allihoppa så de va bara att stanna hemma.Menmen nu e de klart och imorgon börjar jag att skriva om språkhistoria haha kulkul (not) men de e bara 12 skoldagar kvar och 4 prov WOHO!!! Studiedag imorron me så de e sooft, då kan jag plugga hela dagen haha.Mitt liv e ju bäst haha.Nee men de får bli lite shopping imon me.Jag o Nea har försökt komma på hur faan man skickar bilder men de funkar aldrig och vi e smarta som vanligt.Ska hälsa på Samskolan imorron me ,tror nog jag börjar där på Natur.Det verkar ju skönare med Samhäll men dåe kan man inte bli läkare,gå på chalmers lr handels i stockholm så de får bli de.Ska försöka ladda upp lite bilder om jag och Nea kommer på hur man gör haha!


free glitter text and family website at FamilyLobby.com

GRATTIS NEA!!!

Min älskade Nea fyller 15 idag.Så ALLA säger grattis!!!


 

 

 

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Igår kväll..

Det var supermyys igår med Annie,Nea,Siri,Tilde,Angelica,Björn och Johannes.Såg skräckfilm och Mama Mia,sen så kände vi för att ta en nattpromenad bara jag,Angelica och Nea (killarna hade gått hem och de andra ville inte) men de va skitläskigt (särskilt efter skräckfilmen haha) så vi fick gå hem igen. Vi somnade typ 4 men vi hade askul fast de va synd att Annie inte kunde sova över för hon va typ sjuk.4 pers klämde in sig i en bädsoffa och jag vaknade av att 2 pers låg på mig och jag va skitvarm haha,menmen de va la inte världens bästa nattsömn men de va kul iaf.Sen gick vi upp 9 för Nea skulle träna (salsa med Joel och Mauro haha). Kom typ hem 12 och har  pluggat sen dess de e ju prov på onsdag och fredag WOHO!!(not) men de e de roligaste ämnena iaf,svenska och SO så de e bra.För de som undrar hur de gick på spanska provet och So provet som jag gjorde för ett tag sen så blev det MVG på båda,men de va lätta ämnen så de va ju bra.


 

 

 

 

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Neas lilla present...


Britt-Marie

Hejhej!
Fick höra av en anonym källa att Britt-Marie har kollat in min blogg.Hhaha trevligt med läsare i alla åldrar.
Om de e så att du har nått speciellt ämne som du vill att jag ska skriva om så e det bara att säga till =)


free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Liite problem...

Asså jag har ganska stora bröst (c-kupa) och det är skitjobbigt för jag har typ small på kläder men då går de inte att knäppa över brösten så jag måste alltid köpa större kläder än vad jag egentligen behöver. Fast jag tycker att det är fint med stora så e det ju jobbigt och jag tycker att man kan göra kläder lite större över bysten för större delen av befolkningen har ju inte AA lixom.


 

 

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Tillbax nue

Har varit på stan nu med Siri,Tilde och Angelica.Annie hade kräkts så hon kunde inte (såklart). Menmen vi hittade lite fina grejer (bild kommer sen för Nea får inte se).Menmen alla var jätte sega och de andra hade ont i sin arm där de fick sprutan så vi gick och köpte godis och sen åkte alla hem för att packa.
Ska till Nea vid halv fem så ska typ plugga lite och sen får jag se vad jag gör.



free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Frisk

När jag vaknade imorse så var jag typ frisk igen woho!! Så de va ju superbra för nu kan jag sova hos Nea.
Men innan det blire stan med Tilde,Siri,Angelica och
kanske Annie (om hon e frisk) för vi måste fixa lite grejer som inte Nea får veta haha.
Menmen ska sminka mig nu och sen så måste jag åka.




free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Julens första pepparkaka

Pappa kom hem med pepparkakor så nu har man ätit julens första pepparkakor.Mumms! Mår lite bättre så de e ju bra heheh självklart så är jag ju frisk imorron (höhö). Menmen ska se lite tv nu och sen får jag se om jag hittar på nått mer antagligen sova så jag blir frisk.



free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Svininfluensan

Sovit nue i typ 3 tim,men mår sämmre och har feber.Fast de kan ju fortfarande bli bra till imorron.Hörde att jag hade missat svininfluensan vaccinet idag!Perfekt timing jue faan,de hade fått den på balettlektionen då jag precis hade gått hem.Hade det varit en dag tidigare så kanske jag inte hade blivit sjuk så det suger. Men det är bara att hoppas att jag inte har svininfluensan.Jag har ju inte precis oroat mig för den,man tänker ju att det kommer aldrig hända mig men nu så har de kanske det.Aja så länge jag inte dör så e det ju bra hahah!




free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Sjuk&Snö

Mådde dåligt idag i skolan så åkte hem men på vägen så stannade jag och Nea och hämtade våra Nordic biljetter woho!!!De ska bli askul.Men synd att jag mår skit bara för ska ju sova hos Nea imorgon men jag MÅSTE bli frisk.Jag slapp ju all dans idag så de va ju skönt=)På vägen hem så började det snöa USCH!!!Hatar snö allt blir jue blött och kallt och det är bara jobbigt fyfaan för snö.Alla typ börjar ju skrika och springa till fönstrerna men de e ju inget bra att det snöar precis.Aja förhoppningsvis så smälter det tills att jag går ut igen. Ska ta en powernapp nu men skriver mer sen.



free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Criminal minds

Ikväll blire Criminal minds (den e seriöst bra) för nu så har jag gjort rätt mkt So så nu e jag nöjd =) Sen ska jag sova ,behöver verkligen min Beauty sleep för att orka en dag till på den här helvetes skolan. Men sen e det helg och MIN älskade Nea blir 15!!! Byxmyndig!!! Woho så ska träffa henne me mina andra darlings och ha de myyyss<33



free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Woho längtar!!!


Sjuk???

Har ont i halsen och funderar på att vara hemma imorron,vi har ju typ inga viktiga lektioner och jag har ändå tagit hem helgens läxor så de skulle nog funka.... Men jag måste gå och fixa min Nordic biljett imorron och de skulle vi ju göra tsm tjejer!Så jag vet inte,men dansar nog inte iaf för jag vill jue inte bli sjuk.




free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Sassa&Angelica+Jobbiga familjer

Mina föräldrar är sjukt jobbiga just nu.De tar bort mina pengar för minsta lilli svärord,låter mig inte vara ute sent,betalar mig jävligt lite när jag hjälper till och är bara allmänt jobbiga och orättvisa. Så jag orkar inte med dom men så fort jag har kompisar hemma så är dom rena änglarna och är hur trevliga som helst och snälla så att alla ska tro att dom e såååå bra föräldrar nejnej när ni har gått sen så brakar helvetet ut.....Men Angelica har oxå liiite problem med sina föräldrar (och syskon tror jag) ganska lika mina egna problem så hon ska flytta hem till mig har vi kommit på haha! Får se om det går bara.....




free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Tengo = att ha/äga

Tengo =Jag har

Tienes = Du har

Tiene = Han/hon,den,det har

Tenemos = Vi har

Teneis = Ni har

Tienen = De har




free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Judendomen

Hola bitches!

Ska ha prov på judendomen snart och kommer dåe att skriva en massa information om detta ämnet.Jag ska oxå ha prov i språkkunskap,denna information kommer på fredag eller senare i helgen.



free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Engelska

Om det är någon som behöver hjälp med översättning av texter eller ord  och andra saker på engelska så talar  jag engelska flytande och det är bara att fråga på!



free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Anna Anka <3

Asså seriöst så fattar inte jag varför alla tidningar skrev så negativa saker om Anna Anka.Hon har ju fan rätt i allt hon har sagt och säger och bara för att majoriteten av de svenska folket är sååå sjukt avundsjuka på henne och hennes liv så behöver dom la inte kritisera henne så mycket.Bara för att typ alla svenska kvinnor klipper av sig håret,skiter i att färga bort grått hår och sminka sig och går runt i några jävla fjällräven byxor och manskängor betyder väll inte det att resten av världen ska gå runt som en jävla sopptipp jue. Och man måste ju oxå faktiskt hålla sig snygg för sin man och se bra ut för annars får ju han gå runt och skämmas och då e de ju inte konstigt att han vill ha skilsmässa och skit , så vill man stanna gift och ha en kille så får man ju faan tänka på hur man ser ut!!! Man borde ju istället va stolt att hon e svensk och har tagit sig ur de här lilla skitlandet och fått ett normalt liv iaf.Jag ser upp till henne och vill gärna ha det som hon när jag blir äldre.




free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Estar = att befinna sig,är/vara för tillfället

Estoy = jag befinner mig

Estas = du befinner dig

Esta = han,hon,den ,det befinner sig

Estamos = vi befinner oss

Estais = ni befinner er

Estan = de befinner sig



Jag har inte tagit med alla accenger,men ska lägga till de senare!





free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Enheter

2,54cm = 1 inch


1m = 3,281 feet   1m = 1,094 yards  1m = 100cm  1m =1000 mm


1km =0,621 miles  1km = 1000m  1000km = 1 mil


1 kilo = 2,205 pound (lb)  1000kg = 1ton


Dussin = 12   (bagardussin = 13)

Tjog = 20

Skock = 60

Gross = 144



1 kubikmeter =1000kubikdm = 1000000kubikcm = 1000000000kubikmm

1 kubikdm = 1 liter

1 liter = 10 dl = 100 cl = 1000ml

Kilo = Tusen

Deci = Tiondel

Centi = Hundradel

Mili = Tusendel


Om någon har frågor om mer enheter som jag inte har skrivit så e det bara att fråga!


free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Läxblogg

Jag har bestämt mig för att göra det här till en "läxblogg" med gångertabeller,periodiska systemet och spanska verb bland annat.Alla kommer att tycka att jag är en jävla pluggis men jag bryr mig inte ett skit för när jag tjänar massor med pengar och bor i en lyxvilla för att jag har haft bra betyg och pluggat mycket så kommer ni ångra er så jävla mkt att ni inte tänkte på era betyg......






free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Dagens Fakta...

I början av 1900-talet ansåg förmögna kvinnor att det var vackert att ha ett sjukligt utseende.Kvinnorna försökte se sjukliga ut genom att plåga sig med att dricka ättika och äta citroner.



free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Dagens Fakta...

Det fanns platåskor på 1600-talet.Höjden på sulan berättade om personens sociala status.Ju högre sula,desto finare var man.





free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Hemma igen...

Privjet Bitches!

Nu så är jag back in town!!!Woho,fast jag kommer typ ändå inte kunna göra nått för jag måste ju passa Sam men aja,de skönt att va tebax me min lilla data igen iaf.Idag så blire nog bara att ta det lungt,de e ju seriöst lite tråkigt att inte ha några läxor så jag typ hittar på egna glosor och skit hahah.En sån jävla pluggis man ee hahaha.Ahh det har ju typ inte hänt nått idag dåee varit på Move me Sam för han hade akrobatik men det är allt så nu måste jag hiita på nått...



Love ya bitches!




free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Kvällen

Bonjour/Privjet  bitches!!!

Idag så har jag läst 50 sidor i en historiabok och lärt mig lite franska.De var de som fanns att göra här i princip.Jag lärde mig faktiskt lite ryska oxå men kom på att det var försvårt och att det kanske var smartare att lära sig ett språk i taget och inte ta allt sammtidigt.Jag har kommit på att spanska och franska har rätt så mycket likheter,många ord e samma fast med lite olika accanger bara.I kväll blire skräckis med Nessa,kommer inte ihåg vad den hette men jag berättar såklart om den senare.



Au revoir/Dosvidania bitches!!!






free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Dagens fakta...

Mot slutet av 1300-talet förbjöd de italienska myndigheterna de så kallade snabelskorna.Prästerna ansåg att dessa skor var påhittade av djävulen eftersom de var så långa och spetsiga att de utgjorde ett hinder för att knäböja vid bönen i kyrkorna.









free glitter text and family website at FamilyLobby.com

En tyst minut för er....

Hola bitches!

Mamma och Pappa åkte till Wien idag och lämnade mig,Sam och Nessa ute hos Farfar (Farmor är i Kanarieöarna med en kompis) på landet.Så nu är jag faan fast här ute tills imorgon så min helg e förstörd.Jag tog med mig min lapptop men självklart så har dom inte trådlöst internet så jag får sitta här på en långsam gammal annan data.De e ju inte så att jag och Nessa kan hitta på nått att göra heller,ska vi lixom gå i 20 min till Mölnlycke centrum och hänga där??? Dont think so.Åt andra hållet e de ju faan bara skog så jag har tråkit!!!Men jag vill tillägna en tyst minut för alla ungdomar som tvingas leva i denna hemska miljö ute på landet.......(1 min har gått)Jag är sååååå glad att mina föräldrar valde att bo i stan för jag bor ju typ 2 min från avenyn så de e perfa.Stan e såå mkt roligare oxå de finns ju INGET att göra här.

Love ya bitches!!









free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Disney

Har precis sett Disneys Ringaren av Nottredam,såå söt film.Disney filmerna e ju bäst,alla e såå sööta.Måste se Nalle Puh snart igen de va ju typ 10år sen sist.

 

 

 

 

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Det vi tittade på,vårens föreställning


Woho äntligen helg!!!

Helg nu då äntligen.Spanska prov idag me nån jävla hörförståelse,jag fattade ingenting!!!Och bara typ 45 min att göra ett helt prov med en friskrivning och en massa meningar juee.Aja får bara hoppas på MVG.Menmen sen så blev de att titta på film nästan hela baletten bara för alla tjatade så mkt (jag ska inte säga att jag inte var delaktig) men seriöst orka att stå vid en jävla stång och sträcka på fötterna.Hemma nue dåå och väntar på att min Tilde ska logga in så vi kan gö nått kul.Ikväll blire nog film och myys för imorron ska jag ju faan ut på landet.

Love ya bitches!!





free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Dagen...

Hola bitches!!
Hinner typ inte skriva inlägg nu när skolan har börjat,de blir lite för mkt bara men jag ska försöka hinna=)
So-prov imorron dåe och sen spanska prov på fredag,hoppas på MVG haha.Aja ikväll blire Greys Anatomy och lite mer plugg bara,måste ju komma in på Rudebecks.

Love yaa bitches!







free glitter text and family website at FamilyLobby.com

5 Sanningar om mig

1. Jag kan inte bestämma nånting själv utan jag måste alltid ringa min pappa och jag bryr mig jävligt mkt vad han tycker.

2.Jag HATAR min kropp.

3.Jag får panik när jag tänker på gymnasiet

4.Jag bryr mig jättemycket om vad folk tycker om mig även om det verkar som om jag bara skiter i allt.

5.Jag vill kunna tas på allvar,fast jag typ alltid verkar oseriös.




free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Ullared

Haha idag börjar serien Ullared på 5:an,måste typ se idag för att se va de är bara.Verkar sjukt dåligt iaf menmen.Dagnes tv lista:

20:00 Ullared på 5:an

21:00 CSI på 5:an


Sen så mååste jag soooooovaaaaa!!!


 

 

 

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Skolan igen dåee

Hola bitches!
Så var det att gå upp kl 6 då igen=( Men de va bara lätta lektioner idag så de va skönt.Jag spelade upp Fur Elise låten men fick bara VG på de så jag får spela om nästa vecka igen annars så får jag ju inte mina Hunter stövlar.För er som inte vet så ska jag få Hunter stövlar och lite andra grejer om jag får VG i matte och i hemkunskap och MVG i musik.Men musik e ju så jävla svårt asså jag har faan problem me det hahah de e så jobbigt att spela med två händer samtidigt,jag har faktiskt inte den hjärnkapaciteten.Menmen jag och Becka var bäst på att laga köttbullar på Hemkunskapen hah så äckligt att ta i rått kött men va gör man inte för ett VG??? Vår potatis blev mos för vi kokade den fööör länge men aja de blev okejj ändå.Asströök balett sen och tåskor efter det.Dorota berättade ett hon va gravid idag,kul för henne,hon e såå himmla sööt och snäll så GRATTIS till henne och hennes man!!! Sen så var de modern men orkade inte det, så jag gick hem för seriöst de e såååå tråkigt till och me värre än balett haha usch!!! Hemma nue så blev de plugg till SO prov och en massa spanska.Mamma har bakat nue o Nessa och Pappa kommer hem ikväll så de blir myys me tv,och kanske liite presenter (man får ju hoppas iaf)


Love yaa bitches!!



free glitter text and family website at FamilyLobby.com

1 November

Idag så blev det stan med Tilde och Angelica.De va rätt kul jag köpte en tunika typ och vi kollade runt en massa på olika grejer. Jag måste ha mer pengar!!! Ska försöka vara snäll nu och inte svära hahaha lycka till me det känner jag bara.Menmen sen så gick jag hem till Mormor och Morfar och jag,Mamma och Sam åt middag där.De va myys.Mormor berättade om alla sina djur hahaha hon låter seriöst som Svenska Hollywood fruar när hon snackar.Hon hade tydligen gått förbi en hundaffär när hon var runt 25år och gått in och köpt en hundvalp som hon såg i fönstret.Hon hade inte tänkt på att den inte var rumsren och att man va tvungen att ta hand om den så efter 2 veckor fick hon åka tillbax och lämna tillbaka den hahahahah. Sen så tog vi taxi hem och nu så ska vi bara mysa och ta det lungt kanske se en film lr nått.Jag måste ju plugga oxå för jag MÅSTE ha VG i hemkunskap jue.


Love yaa bitches!








free glitter text and family website at FamilyLobby.com

RSS 2.0